InfraCore IPInfraCore IP is eigenaar van en beheert wereldwijd alle patenten, merken en knowhow van de InfraCore® technologye. Het bedrijf stelt de InfraCore® technology in licentie beschikbaar aan partners in uitlopende sectoren, zoals infra, scheepsbouw, offshore, energie en (aerospace) industrie. Partners die voldoen aan de kwaliteitseisen van InfraCore® mogen zich presenteren als Certified Manufacturer InfraCore® Inside.

Interesse? Neem contact met ons op per e-mail dejong@infracore-company.com of bel +31 6 20 44 33 71.

FiberCore Europe is de specialist en wereldwijd marktleider van robuuste, dragende composiet constructies voor de infrastructuur. Met de InfraCore® technology produceert FiberCore Europe extreem sterke prefab  composiet bruggen, sluisdeuren en brugdekken. Het bedrijf heeft zichzelf en de InfraCore® technology bewezen met meer dan 1000 (eurocode) bruggen en sluisdeuren in een groot aantal landen. Internationaal werkt het bedrijf nauw samen met haar agenten. FiberCore Europe is gevestigd in Rotterdam/NL.

Canadian Mat Systems is een toonaangevende leverancier van tijdelijke structurele funderingspanelen (mats). Deze panelen worden gebruikt ter ondersteuning van operationele activiteiten bij de winning van olie en gas. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring met het realiseren van een tijdelijke infrastructuur voor het toegankelijk maken van olie- en gasvelden. Canadian Mat Systems realiseert met haar partners een veilige bedrijfsvoering, waarbij de impact op lokale culturen en op het milieu minimaal is. Canadian Mat Systems is gevestigd in Edmonton/CAN.

Orenco Composites is een divisie van Orenco Systems®. Het bedrijf produceert al meer dan 30 jaar sterke, waterbestendige composiet producten. De ingenieurs van het bedrijf zijn internationaal erkende experts op het gebied van productontwikkeling en de productie van vezelversterkte kunststoffen. Onderzoek, engineering, productontwikkeling, productie en verkoopondersteuning worden uitgevoerd vanuit Sutherlin/USA. Orenco opereert vanuit drie ultramoderne fabrieken, die samen meer dan 37.000 vierkante meter productieruimte omvatten.


SIS is gericht op het leveren van duurzame infrastructuurprojecten voor diverse klanten over de hele wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in de duurzame productsector, is SIS marktleider in het leveren van duurzame alternatieven aan klanten in de civiele infrastructuur, bouw en constructie, olie en gas, mijnbouw, luchtvaart, aquacultuur, marine en havens, transport en logistiek en landbouwsector. Op basis van strategische distributiemogelijkheden met het hoofdkantoor in Adelaide (Zuid-Australië) en distributiepartners in Melbourne, Sydney, Brisbane en Perth, heeft SIS ook productiepartners in Australië, China, Noord-Amerika en Europa. Het bedrijf is financieel sterk, totaal op kwaliteit gericht, technisch geavanceerd en klantgericht.

CMSI Infrastructure een InfraCore® Inside manufacturer met exclusieve rechten voor de productie en distributie van InfraCore® bruggen op de Canadese markt. CMSI zal de gepatenteerde InfraCore® technology gebruiken om de bruggen voor de Canadese markt te vervaardigen volgens de strenge normen die worden gebruikt door de andere internationale partners van InfraCore, waaronder FiberCore Europe.

CMSI produceert bruggen, composiet mat-oplossingen en brugdekken van geavanceerd VVK-materiaal. Dit doen we met ons team van ingenieurs en productiespecialisten. We bouwen de bruggen in onze fabriek in Edmonton, Alberta (CAN), en leveren ze prefab op de landelijke bouwlocaties. Wij zijn uw partner in bruggen van A tot Z.

Het voortbestaan van onze planeet hangt af van een duurzame energietoekomst. Bestaande technologieën zorgen voor vooruitgang in de richting van dit doel, maar om de energietransitie te versnellen moeten we extra duurzame energie ontsluiten, bijvoorbeeld uit windenergie op grote hoogte. Het Ampyx Power Airborne Wind Energy System (AWES) met een vastgebonden vliegtuig geeft toegang tot de hogere en krachtigere winden boven de 200 m, waardoor er veel minder materiaal nodig is om te bouwen, een kleinere fundering en infrastructuur. AWES heeft een enorm potentieel om een zeer kosteneffectieve manier te zijn om windenergie te oogsten door de bruikbaarheid van inzetlocaties voor off-shore re-power, diep off-shore en afgelegen on-shore te vergroten. Door innovatieve, elegante en materiaalbesparende oplossingen te ontwikkelen, loopt Ampyx Power voorop bij het voldoen aan de energiebehoeften van morgen.